GoSlank

Nietgoedgeldterug

Niet goed geld terug garantie

Snellelevering

De volgende dag in huis

gratisverzending

Gratis verzending vanaf €70

Niet goed geld terug

Snelle levering

Gratis verzending vanaf €70

GoSlank is de beste manier om effectief af te vallen

GoSlank is een complete, natuurlijke en 100% veilige afslankshake. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, eiwitten en voedingsvezels die het lichaam nodig heeft om effectief en op een verantwoorde manier af te vallen. En dat met 46 kcal per shake!
 
De GoSlank shakes bevatten maar liefst 25 wetenschappelijk bewezen en natuurlijke werkzame stoffen. Hierbij is gebruik gemaakt van de klassieke kennis op het gebied van afvallen en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. GoSlank is gebaseerd op een evenwichtig voedingspatroon. Het is dus niet voor niks de bestverkochte afslankshake van Nederland en België!

Waarom GoSlank?

Waarom GoSlank?

Waarom GoSlank?

Wat is het verschil tussen GoSlank en andere afslankproducten?

GoSlank is het enige afslankproduct dat gebaseerd is op een evenwichtig voedingspatroon. De meeste afslankproducten op de markt zijn gebaseerd op een eiwitdieet, een koolhydraatarm dieet, een vetarm dieet of een crash dieet. Hierbij krijgt het lichaam veel van een bepaald voedingsstof binnen, meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, en weinig van andere essentiële voedingsstoffen. Dit heeft een zeer ongezonde werking op het lichaam.
 
Je lichaam neemt onvoldoende vitamines, mineralen, vezels en andere belangrijke voedingsstoffen op. Deze stoffen zijn van cruciaal belang voor het gezond functioneren van je lichaam tijdens het afslanken. Daarom treedt er bij veel mensen een jojo effect op. Wanneer je na zo een dieet je streefgewicht hebt bereikt en terug gaat naar je normale eetpatroon, kom je snel weer aan. Dit gebeurt omdat het lichaam bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten ”ontwent” en moeite heeft met de verbranding door een vertraagde stofwisseling.
 
Mensen die zo een dieet volgen, hebben vaak last van een hongergevoel. Vanwege een tekort aan sommige belangrijke voedingsstoffen sturen de hersenen een signaal af. Hierdoor ontstaat er een drang naar deze voedingsstoffen. Dit gebeurt simpelweg omdat het lichaam deze voedingsstoffen nodig heeft om gezond te functioneren. Daarom zijn deze diëten moeilijker vol te houden en geven veel mensen het snel op. Andere veel voorkomende klachten bij deze diëten zijn last van vermoeidheid, een verlaagde weerstand, alleen de eerste weken afvallen en een slechte spijsvertering.

Met GoSlank val je effectief af op een verantwoorde manier

GoSlank gaat al deze processen tegen omdat het gebaseerd is op een evenwichtig voedingpatroon. De shakes bevatten  essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt zoals vitamines, minderalen, eiwitten, voedingsvezels en anti-oxidanten. Qua inhoud is GoSlank de meest complete afslankshake verkrijgbaar. Met deze unieke formule is resultaat op een verantwoorde manier gegarandeerd!
 
Het is de enige afslankshake die whey hydrolisaat en whey isolaat bevat. Dit zijn de meest hoogwaardige eiwitten met het laagste vet- en suikergehalte. Alle andere shakes bevatten whey concentraat; Dit is een goedkopere eiwitsoort met meer suikers en vetten. Dat is ook de reden waarom GoSlank een caloriegehalte van 46 kcal per shake heeft! In totaal bevat GoSlank maar liefst 5 verschillende eiwitsoorten.

Laatste berichten van onze fans

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang tips, recepten & aanbiedingen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan en ontvang tips, recepten & aanbiedingen.

ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

GoSlank heeft een gebalanceerde samenstelling met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die effectief afvallen op een verantwoorde manier mogelijk maken. Bovendien wordt het in Nederland geproduceerd. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit!

× Chat met ons