GoSlank

Nietgoedgeldterug

Niet goed geld terug garantie

Snellelevering

De volgende dag in huis

gratisverzending

Gratis verzending vanaf €70

Niet goed geld terug

Snelle levering

Gratis verzending vanaf €70

Ossenhaas met Champignonsaus

Ingrediënten

  • 150 gram ossenhaas (gesneden in vingerdikke plakken)
  • 1/2 kilo champignons
  • 1 kleine ui
  • 125ml magere melk
  • 1 dessertlepel maïszetmeel
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1/2 theelepel mosterdpoeder
  • zout, peper
  • 2 theelepels olijfolie

Bereiding

1. Rasp de ui en doe alleen het vocht dat vrijkomt in een kom, samen met het gehakt en de kruiden.

2. Kneed het goed door en laat het een paar uur rusten.

3. Rol kleine balletjes van het gehaktmengsel. Kook de balletjes ongeveer 20 minuten in 1 liter water.

4. Klop de yoghurt, het eigeel en citroensap in een kommetje. Doe het al roerend bij de gehaktballetjes.

5. Voeg een snufje zout en de fijngehakte knoflook en munt toe.

6. Na een paar minuten is het klaar om te serveren. 

× Chat met ons